Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu a petrecut la ziua lui cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: "Indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect soțul"

Cătălin Botezatu a petrecut la ziua lui cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect soțul”

Cătălin Botezatu a împlinit 53 de ani și a celebrat momentul printr-o petrecere fastuoasă, cu peste 100 de invitați. Printre prietenii care i-au fost aproape cu ocazia aniversării s-au numărat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un cuplu total neașteptat.

De Andreea Romaniuc Archip,

 Bote și Bianca au fost în urmă cu mulți ani iubiți, dar au rămas prieteni apropiați. Prin urmare, blonda s-a numărat printre oamenii importanți care au semnat condica la petrecerea celebrului designer, chef care s-a spart dimineața, în jurul orei 4.00. Bianca Drăgușanu nu a venit singură la aniversarea lui Bote, ci alături de partenerul ei de viață, Alex Bodi. În ciuda relației cu scântei dintre ei, soldată cu episoade de violență, și a divorțului anunțat pentru 3 decembrie la notar, îndrăgostiții par să își fi rezolvat problemele. Au venit împreună la petrecere și s-au comportat ca o familie fericită, exact ca în vremurile bune.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au distrat la ziua lui Cătălin Botezatu

Apariția lor la chef nu a fost o surpriză pentru creatorul de modă.

„I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Botezatu.

Close
Închide
  Close