Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu a pus-o la punct pe fata Catincăi Roman, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Ești obraznică”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu a pus-o la punct pe fata Catincăi Roman, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Ești obraznică”

Cătălin Botezatu a pus-o la punct pe fata Catincăi Roman, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Ești obraznică”

Cătălin Botezatu a pus-o la punct pe Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a fost deranjat de tonul folosit de concurentă în cadrul emisiunii.

De Livia Lixandru,

Ilinca Vandici a făcut un anunț neașteptat în ediția de miercuri a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Prezentatorea a precizat că, în momentul în care una dintre concurente părăsește competiția, se vor șterge toate stelutele din partea juratilor, acumulate pana în momentul eliminarii, scrie wowbiz.ro.

Cu alte cuvinte, concurentele sunt pe picior de egalitate după eliminarea Mariei Ilioiu. Călina Dumitrescu, vizibil afectată, și-a exprimat nemulțumirea că după resetarea ‘scorului’, ea se clasează pe ultimul loc. Spiritele s-au încins în platou nu numai între colege, ci și între concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” și jurați.

Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de tonul folosit de Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și a intervenit imediat:

Nu fi obraznică! (…) Mi se pare că pentru vârsta ta ești cam obraznicuță! Știai foarte bine în ce show te-ai înscris. (…) Calina, trezește-te!’, a spus Cătălin Botazatiu, jurat la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Close
Închide
  Close