Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu se declară un bărbat credincios. „Se întâmplă să fiu cu o femeie şi îmi fac rugăciunea înainte de...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cătălin Botezatu se declară un bărbat credincios. „Se întâmplă să fiu cu o femeie şi îmi fac rugăciunea înainte de…”

Cătălin Botezatu este un bărbat credincios, iar acum a făcut o mărturisire emoționantă în direct la Antena Stars. Designerul a declarat că a petrecut multe Sărbători de Paşte şi de Crăciun la mănăstiri.

„Am fost în locuri încărcate de energie şi de credinţă şi m-am simţit foarte bine. Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Am petrecut multe Sărbători de Paşte şi de Crăciun la mănăstiri. Am fost, de exemplu, la o biserică superbă de lemn la Sibiu. Nu am legătură cu preoţi, eu cred în Dumnezeul meu, îmi fac rugăciunile. Se întâmplă să fiu cu o femeie şi îmi fac rugăciunea înainte de culcare şi se uită ciudat la mine. Eu le spun că sunt credincios”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

La începutul acestei luni, Cătălin a trecut prin clipe grele după moartea Zinei Dumitrescu, mai ales că cei doi au avut o relație specială. Mai mult, la scurt timp după dispariția Zinei, acesta a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu fiul regretatei creatoare de modă, Cătălin Negreanu, în urmă cu câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să își ducă mama la azilul de bătrâni.

Citește și

EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO

 

Close
Închide
  Close