Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, despre relația cu fiul Zinei Dumitrescu. „Mi s-a transmis aşa pe departe că nu este treaba noastră”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Cătălin Botezatu, despre relația cu fiul Zinei Dumitrescu. „Mi s-a transmis aşa pe departe că nu este treaba noastră”

Cătălin Botezatu, despre relația cu fiul Zinei Dumitrescu. „Mi s-a transmis aşa pe departe că nu este treaba noastră”

Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu fiul regretatei creatoare de modă, Cătălin Negreanu, în urmă cu câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să își ducă mama la azilul de bătrâni. 

În urmă cu mai mulţi ani, Cătălin Botezatu a vorbit la „Acces Direct” despre cum se înţelegea la acea vreme cu fiul Zinei Dumitrescu.

„Mi s-a transmis aşa pe departe că nu este treaba noastră, că nu ar trebui să ne băgăm în viaţa doamnei Zina. Este o situaţie pe care o manageriază doar fiul Zinei Dumitrescu. Nu am nimic cu Cătălin, Doamne fereşte, l-am văzut înainte de Sărbători, ne-am salutat, i-am urat Sărbători fericite, avem o relaţie normală. Nu ne vedem la cafea în fiecare zi, dar de fiecare dată când ne-am văzut suntem foarte buni prieteni în sensul acesta, prezentări la doamna Zina. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu adevărat”, a spus Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva timp.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la vârsta de 82 de ani. Vestea a fost confirmată pentru Libertatea de cea mai bună prietenă a sa. Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Citește și

VIDEO/ Talismanul lui Helmuth Duckadam. Fostul portar, care azi împlinește 60 de ani, păstrează de jumătate de secol păpușa primită de la bunica

Close
Închide
  Close