Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan se laudă cu noua siluetă: „Şi genă foarte bună, şi regim alimentar”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan se laudă cu noua siluetă: „Şi genă foarte bună, şi regim alimentar”

Anamaria Prodan se laudă cu noua siluetă: „Şi genă foarte bună, şi regim alimentar”

La emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Anamaria Prodan a spus foarte clar câte kilograme are. Aceasta cântărește 56 de kilograme și își dorește să ajungă la greutatea de 54 de kilograme.

De Dana Aramă,

„Şi genă foarte bună, şi regim alimentar, şi tratamente corporale, şi voinţă! Am 56 de kilograme acum. Normal aveam 54. Mai am 2”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara și-a afișat noua siluetă la Viva Paty 2019, care a avut loc miercuri seară în Capitală. Aceasta a purtat o ținută foarte transparentă.

Anamaria Prodan a mărturisit și că toată viața i-a plăcut să petreacă.

„Eu toată viaţa am petrecut. Mi-am trăit fiecare clipă ca şi cum ar fi fost ultima. Acum 20 de ani petreceam cu prieteni foarte dragi şi zic eu că generaţia mea a ştiut să se distreze mai mult decât ce face generaţia asta acum”, a afirmat ea.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune.  Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul, pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close