MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2018 15:05

Câți bani a luat Alina Vidican de la nuntași când s-a măritat cu Cristi Borcea. Nașul Becali a făcut darul public | FOTO

Distribuie

Alina Vidican și fostul ei partener de viață, Cristi Borcea, au divorțat, dar nunta lor nu poate fi uitată ușor. A fost una de pomină, cu un dar pe măsură.

Cristi Borcea, despre care se spune că este foarte dotat din punct de vedere sexual, și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Alina Vidican locuiește în America, acolo unde s-a retras după divorțul de omul de afaceri. Blonda şi-a luat copiii, George Alexandru şi Gloria, şi a plecat în SUA, acolo unde se pare că îi merge foarte bine și este mai înfloritoare ca niciodată.

Totuși, nunta Alinei Vidican cu Cristi Borcea a fost una memorabilă, care a stârnit mare vâlvă la vremea respectivă. Nașii de cununie ei celor doi au fost omul de afaceri Gigi Becali și soția sa.

La nuntă, cei doi miri de atunci au adunat o grămadă de bani, darul fiind unul fabulos. Gigi becali a fost cel care a dezvăluit cât au strâns la nuntă Alina Vidican ți Cristi Borcea, și anume 150.000 de euro.

”150.000 de euro, atâţia bani s-au strâns la nuntă. De unde două milioane de euro? Un sfert din invitaţi au fost oameni care au dat 100 de euro.

Jumătate n-au dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului.

Oamenii care au venit din partea finei n-au averea 3.000 de euro, cum să dea atât la nuntă?”, afirma omul de afaceri.

„Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată, cea mai luxoasă şi cea mai nobilă, dar nu a fost niciun fel de exces, risipă, indecenţă”, mai spunea Gigi Becali.


Citește și: Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și amorezul ei tinerel. Iubire maximă între viitorii părinți | FOTO


 

Citește mai multe despre alina vidican, Cristi Borcea, dar și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii