MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 12:39

Cristi Borcea e potent, nu glumă. Ce dimensiune se spune că are bărbăția lui

Distribuie

Cristi Borcea este considerat un adevărat Don Juan, care a reușit să cucerească femei care mai de care mai frumoase. Unul dintre atuurile sale - se spune că este foarte bine dotat din punct de vedere sexual.

De-a lungul timpului s-a zvonit că prin patul omului de afaceri Cristi Borcea au trecut Roxana Ilie, pe vremea când era un model debutant, Sonia Trifan, Daniela Crudu, dar și alte două manechine la care răvneau și fotbaliștii dinamoviști: Andreea Moroița și Ramona Bujdoiu, urmate de judecătoarea Geanina Terceanu.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, apoi cu Alina Vidican, iar acum formează un cuplu cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băiețel care se numește Milan.

Se pare că toate frumusețile feminine care au căzut în mrejele lui au fost atrase nu doar de avantajele materiale pe care le oferea Cristi Borcea, condamnat în prezent în Dosarul Transferurilor. Un important atu al omului de afaceri este bărbăția.

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere sexual, mulți punând talentul său de seducător pe seama potenței demne de un mit urban.

Se spune că bărbăția lui Cristi Borcea ar avea o dimensiune incredibilă, ajungând să măsoare 24 de centimetri. Astfel că cristi Borcea ar fi mai dotat sexual decât celebrul Terente, care avea o dotare de 22 de centimetri.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii