MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2017 19:42

UNTOLD 2017, în cifre. Câte persoane au fost în cele patru zile și când s-a întregistrat cel mai mare număr de spectatori… „la cel mai tare festival”

Distribuie

Câți spectatori au fost la UNTOLD 2017, în cele patru zile. Peste 86.000 de persoane au trăit experiența ultimei zile a festivalului UNTOLD 2017, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

UNTOLD 2017 a însemnat, în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

Cei peste 330.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit experințe unice la cel mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul total de participanți înseamnă traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului.

Cel mai așteptat artist al ultimei zile de festival, DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe Dragons Nest și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj.

Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul UNTOLD din România. Mesajul ”Mi-a fost un dor incredibil de voi!”… i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe DJ-ul olandez.

Steve Aoki a urcat, aseară, pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. A fost atât de vrâjit de publicul din România încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste program.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV. Saturn, stațiunea aproape moartă. Hotelurile n-au mai văzut o vopsea de ani, magazinele au lacătele puse, la fel și multe dintre restaurante


”Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun. de-a lungul anului. că există în România cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume. Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”, a declarat dj-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragons Nest.

Alan Walker a venit pentru prima dată în România și a fost unul dintre artiștii aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Pe DRAGONS NEST au urcat în a patra zi a festivalului,Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții.

Dar parcă cel mai cunoscut a devenit taximetristul din Cluj care a lăudat festivalul Untold. „Văd imaginea cu Armin în genunchi, în fața spectatorilor, spune tot despre Untold”

În loc de concluzie… UNTOLD 2017 a avut momente incredibile pe care atât publicul cât și artiștii le-au trăit la intensitate maximă.

FOTO: facebook.com/UntoldFestival


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV. Lora plătește prețul celebrității după 13 ani în industria muzicală. „Am o boală nervoasă”


 

Citește mai multe despre festival și Statistici pe Libertatea.

Comentarii