MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2018 17:08

Ce a ajuns să mănânce Gina Pistol. Meniu cu tarantule, scorpioni și greieri prăjiți | FOTO

Distribuie

Gina Pistol a încercat să se familiarizeze cu mâncărurile inedite ale asiaticilor. vedeta a expetrimentat tot felul de mâncăruri bizare.

Provocările s-au ținut lanț în experiența ,,Asia Express', atât pentru concurenți, cât și pentru cei din echipă. Cel mai dur reality-show, care va fi difuzat pe Antena 1 începând cu această primăvară, a fost un test de rezistență atât fizică, cât și psihică, deoarece aventura pe teritoriul Asiatic a impus, mai mult ca orice, depășirea limitelor. Un astfel de exemplu a fost și acomodarea cu meniul ,,exotic' al Cambodgiei, care include, pe lângă alte arome unice, și faimoasele tarantule prăjite.
Gina Pistol, host-ul emisiunii care a dezvăluit ce anume nu suportă din partea unei persoane care îi trece pentru prima oară pragul, și-a făcut curaj să experimenteze cel mai exclusivist fel de mâncare din sud estul Asiei, declarând cu zâmbetul pe buze că: ,,Tarantulele nu miros chiar rău, miros a tocăniță!'.

Mai mult decât atât, a demonstrat că nu se teme de cele mai înfricoșătoare specii de păianjeni și le-a mânuit fără probleme.

,,Nu îmi este frică de ele. Cele mari sunt mai lente, eu am avut pe umăr una mică, iar acelea sunt foarte agitate', a mărturisit Gina Pistol, care a petrecut Revelionul în compania lui Smiley.

Pe lângă tarantule, în ,,meniul' din Cambodgia au mai fost incluse și alte mâncăruri bizare, declarate delicatese de către localnici. Scorpionii, sau greierii prăjiți au făcut-o pe frumoasa prezentatoare să declare în glumă că ar fi chiar ușor să te familiarizezi cu acest gen de preparat: ,,Când pleci de acasă, în loc de mere, sau de banane..îți iei o tarantulă! Nu vezi ce culoare frumoasă au?'.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Citește mai multe despre Asia Express pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii