Mergi direct la conținut »
Ce au în comun rivalele de la pupitrul știrilor. Li se întâmplă amândurora, în același timp!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce au în comun rivalele de la pupitrul știrilor. Li se întâmplă amândurora, în același timp!

Ce au în comun rivalele de la pupitrul știrilor. Li se întâmplă amândurora, în același timp!

La pupitrul știrilor sunt rivale, însă în viața de zi cu zi, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au un punct comun, legat de fiicele lor.

De Dana Aramă,

Atât Andrea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, cât și Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00 de la Antena 1, sunt mămici de fete adolescente. Însă, mai mult decât atât, cele două rivale de la pupitrul știrilor au ambele fetele plecate la studii în străinătate, în același oraș, la Londra. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Eva, fiica Andreei Berecleanu, locuiesc la cămin în Marea Britanie.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a mutat anul acesta în Marea Britanie pentru a studia la o școală de fashion.

„O să merg în Anglia, lângă Londra, pentru că mi-am găsit acolo facultate care mă interesează. Este despre arte, fashion”, spunea fiica Andreei Esca înainte să se mute la Londra.

„E o școală pe care și-a dorit-o și studiază foarte multe lucruri foarte frumoase. E foarte bună pentru ce își dorea ea. E bine și pentru dezvoltarea ei. În România, ești copilul Andreei Esca. Ea știe foarte vine asta, și eu știu foarte bine asta și cred că e momentul să demonstreze…”, explica prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

„La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, mai dezvăluia Alexia Eram, care a plecat în Marea Britanie luna aceasta.

La rândul ei, Eva, fiica Andreei Berecleanu, este și ea plecată la Londra. Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 explica cum a fost momentul în care fata sa a plecat la studii în străinătate.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

„În clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, spunea Andreea Berecleanu despre plecarea în străinătate a fiicei sale.

Eva nu a reacționat însă prea bine atunci când a văzut cât de mică este camera de cămin în care va sta.

„Ea a amuţit. I-am zis că are atitudine, e frumoasă, e slabă, nu are nevoie de haine. Nu a mers! A stat puţin pe gânduri. Am scos toate hainele din valize, le-am pus pe pat, am avut nişte discuţii şi am început să-i aşez hainele, să-i explic cum să le așeze ca să aibă loc. Am cumpărat nişte cutii şi am rezolvat problema”, a mai dezvăluit vedeta TV.

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”
Recomandări

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii: Alexia și Aris.

Andreea Berecleanu are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.


Citește și: VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”


 

Close
Închide
  Close