Mergi direct la conținut »
Ce face Pepe cu barul pe care îl are în buricul Capitalei. A vrut să-l vândă cu 530.000 de euro
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce face Pepe cu barul pe care îl are în buricul Capitalei. A vrut să-l vândă cu 530.000 de euro

Ce face Pepe cu barul pe care îl are în buricul Capitalei. A vrut să-l vândă cu 530.000 de euro

Pepe are un bar în centrul Capitalei, pe care a vrut să-l vândă, însă nu a reușit. Artistul a explicat ce se întâmplă acum cu localul respectiv.

Pepe are un club în centrul Bucureștiului, în apropiere de Ateneul Român. Artistul a investit mulți bani în Rosamaria Private Club, însă clienții sunt puțini pentru ca afacerea să fie rentabilă, notează click.ro.

Nemulțumit de cum merge afacerea cu barul, Pepe își propusese să vândă clubul cu 530.000 de euro. Sala are o suprafaţă de 179 mp, 3 separeuri, o scenă.

Pentru a reuși să-și recupereze investiția, Pepe a decis să închirieze spațiul pentru ședințe foto, evenimente private și filmări, sumele variind între 500 și 1.000 de euro.

„Sunt la filmările pentru noul meu videoclip la piesa „Îmi pasă”, o melodie pe care am lansat-o acum două zile. Am ceva treabă şi voi filma până la noapte. În club doar repetăm, momentan”, a declarat pepe pentru sursa mai sus-menționată.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, divorțul fiind unul cu scandal.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close