Mergi direct la conținut »
Ce fotografii a dat publicității Monica Gabor de Ziua Mamei. "Crești copiii altora"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce fotografii a dat publicității Monica Gabor de Ziua Mamei. "Crești copiii altora"

Ce fotografii a dat publicității Monica Gabor de Ziua Mamei. „Crești copiii altora”

De Ziua Mamei, Monica Gabor a dat publicității o fotografie în care apare alături de fiul ei vitreg. Imaginea a stârnit reacții controversate.

De Dana Aramă,

Monica Gabor este stabilită în America și are o relație cu omul de  afaceri chinez Mr. Pink. Monica Gabor are o fetiță, Irina, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. În America, vedeta este mămică și pentru unul dintre copiii lui Mr. Pink, Anthony, pe care l-a cunoscut și irina Columbeanu.

De Ziua Mamei, Monica Gabor a postat, pe contul ei de instagram, o fotografie în care apare într-o ipostază tandră de fiul ei vitreg, Anthony.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

„Tot Irina este cea mai frumoasă, că este un copil tare talentat”, „Crești copiii altora în loc să îți crești propria fiică. Cât de penibil. Tot o țărăncuță pe interes rămâi oricâtă poleială afișezi”, „Eu sunt convins că orice mamă sănătoasă își tratează copii fără diferențe, în egală măsură, fără neglijări. Asta face și ea, și nu e pe interes”, i-au transmis internauții Monicăi Gabor.

Pe pagina sa de facebook, însă, Monica Gabor a publicat nu doar fotografia cu Anthony, ci și una în care apare alături de fiica sa biologică, Irina Columbeanu.

„La mulți ani tuturor mamelor! La muți tuturor taților! ♥️♥️♥️♥️ Happy Mothers Day! Irina Columbeanu& Antony”, a menționat vedeta pe contul său de pe rețeaua de socializare.


Citește și: GALERIE FOTO | Cum se vede Dunărea între Calafat și Drobeta-Turnu Severin. Turiști puțini și o infrastructură precară


 

Close
Închide
  Close