Mergi direct la conținut »
Ce mult a crescut fiica "Prințului" Cristea și a Denisei Nechifor. Cu cine seamănă Rania | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce mult a crescut fiica „Prințului” Cristea și a Denisei Nechifor. Cu cine seamănă Rania | FOTO

Fostul fotbalist Adrian Cristea are o fiică extraordinar de frumoasă, rania, din relația pe care a avut-o cu Denisa Nechifor.

De Dana Aramă,

Fostul fotbalist Adrian Cristea a fost în centrul atenției, de-a lungul anilor, mai mult din cauza vieții sale private decât a performanțelor sportive.

Cel supranumit „Prințul” a avut o relație cu Bianca Drăgușanu și are o fetiță, Rania, din relația cu Denisa Nechifor, cea în care fostul sportiv are încredere oarbă în ceea ce privește creșterea copilului lor.


Rania, care în urmă cu ceva timp a defilat și pe podiumurile de modă, crește pe zi ce trece și este din ce în cea mai frumoasă. A moștenit frumusețea de la mama ei, dar seamănă și cu tatăl ei.

„O răsfăț pe mami pentru că este o mamă bună”, a spus Rania la o emisiune de televiziune de la Kanal D. Fetița, care are nouă ani, a dezvăluit că obișnuiește să-i pregătească micul dejun mamei sale și să să îi scrie bilețele de dragoste.

„Avem o relație foarte frumoasă, bazată pe respect, pe multă iubire și pe prietenie.

Dacă copilul este înconjurat de dragoste și îi dai argumente, pro-contra… atunci comunicarea este una bună”, a spus Denisa Nechifor, vizibil emoționată, despre fiica ei.


Citește și: REPORTAJ/ „Foaie verde de măcriș, haide lume la Petriș!”. Invitația inedită a frumoasei primărițe Irina Onescu de 1 Decembrie


 

Close
Închide
  Close