MENIU CAUTĂ

Ce propunere au primit Andreea Mantea și Victor Slav. „Ar trebui să fim un cuplu”

Distribuie

Propunere cu totul neașteptată pentru Andreea Mantea și colegul ei de la TV, Victor Slav. Bruneta a reacționat imediat.

Andrea Mantea și Victor Slav sunt colegi la emisiunea pe care o moderează la Kanal D. După ce Victor Slav s-a separat de Bianca Drăgușanu, au existat voci că acesta va forma un cuplu cu colega lui de emisiune, Andreea Mantea.

În ediția de joi, 28 iunie, a show-ului pe care cei doi îl moderează la Kanal D, au primit o propunere cu totul neașteptată de la chef Foa, care realizează o emisiune clinară la același post de televiziune. Acesta i-a invitat pe cei doi să participe la emisiunea lui.

„Vă provoc pe voi. Tu îi dai indicații lui, în casca. Tu, Victor, gătești, execuți indicațiile. Ce ziceți, vă băgați la ‘Cine-i chefu’?”, a spus Chef Foa.

Andreea Mantea a reacționat imediat:

„Nu ne băgăm pentru că ar trebui să fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Ferească Dumnezeu! Venim să mâncăm, să gustăm, dar nu participăm”.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”


 

Citește mai multe despre chef foa și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii