Mergi direct la conținut »
Ce salariu lunar are iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu ia bani frumoși
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce salariu lunar are iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu ia bani frumoși

Ce salariu lunar are iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu ia bani frumoși

Adrian Brâncoveanu, noul iubit al Andreei Marin, are un salariu lunar foarte bun. Acesta i-a crescut cu 1.500 de dolari.

De Dana Aramă,

Fosta zână a Surprizelor, Andreea Marin, și-a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu după despărțirea de cel de-al treilea soț al său, medicul turc Tuncay Ozturk.

Actualul partener de viață al Andreei Marin este consulul României în Libia și este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală.

Adrian Brâncoveanu are un salariu lunar foarte bun, potrivit stirilekanald.ro.

Astfel, din declarația de avere a acestuia pentru anul 2017, iubitul Andreei Marin  a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună. Salariul iubitului Andreei Marin a crescut cu aproximativ 1.500 de dolari pe lună față de anul 2016, an în care veniturile sale lunare au fost de 2.400 de dolari.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin (foto: stirilekanald.ro)

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin (foto: stirilekanald.ro)

Din aceeași declarație de avere a lui Adrian Brâncoveanu reiese că acesta are în conturi în jur de 40.000 de dolari și deține două apartamente în Capitală și două mașini.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Close
Închide
  Close