Mergi direct la conținut »
Ce spune Alexia Eram despre faptul că e fiica Andreei Esca. "E greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine sau..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Alexia Eram despre faptul că e fiica Andreei Esca. "E greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine sau..."

Ce spune Alexia Eram despre faptul că e fiica Andreei Esca. „E greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine sau…”

Alexia Eram a explicat foarte clar cum este pentru ea să fie fiica Andreei Esca, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

De Dana Aramă,

Alexia Eram este fiica prezentatoarei de televiziune Andrea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram. Alexia Eram trăiește o poveste de dragoste cu Mario Fresh, alături de care formează un cuplu foarte frumos.

Alexia Eram a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, cum este să fie fata celebrei Andreea Esca. Tânăra a explicat foarte amănunțit cum stau lucrurile.

„Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește). Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică.

Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea.

Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în „I love Violetta“, de exemplu, și am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost și dacă eram fata Arcului de Triumf.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?”, a afirmat Alexia Eram.

Citește pe viva.ro mai multe dezvăluiri făcute de Alexia Eram


Citește și: REPORTAJ/ Țara plânge, Guvernul minte, porcii mor! România abator (VIDEO)


 

 
 
Close
Închide
  Close