Mergi direct la conținut »
Ce spune Bianca Drăgușanu despre o nouă căsătorie. "Având în vedere că am mai trecut prin experiența asta..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Bianca Drăgușanu despre o nouă căsătorie. "Având în vedere că am mai trecut prin experiența asta..."

Ce spune Bianca Drăgușanu despre o nouă căsătorie. „Având în vedere că am mai trecut prin experiența asta…”

Bianca Drăgușanu a fost întrebată despre posibilitatea de a se căsători din nou. Vedeta a răspuns imediat.

De Dana Aramă,

 

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, iar în prezent formează un cuplu cu Alex Bodi. Vedeta a fost întrebată despre posibilitatea de a se căsători din nou.

„Nu știu! Având în vedere că am mai trecut prin experiența asta, nu știu…Dumnezeu știe cum vrea să le așeze! Eu nu pot să dau un pronostic!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru perfecte.ro.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit și ce o atrage cel mai mult la actualul ei partener de viață, Alex Bodi.

 

„Cred că semănăm foarte tare, dar asta nu e bine pe deoparte pentru că două firi tari, dacă se bat cap în cap ies scântei și chestia asta poate că nu e bine…

… Este foarte deștept, este frumos, este puternic și îmi place că are puterea să dețină așa controlul în situațiile care sunt greu de controlat, în mod special eu!”, a afirmat ea.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul. Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi. De curând, cei doi  au fost într-o vacanță la Hong Kong.


Citește și:

VIDEO/ Răzvan Lucescu a rescris legendele Olimpului! S-a prins în hora bucuriei cu suporterii după ce PAOK a câștigat primul titlu după 34 de ani!

Close
Închide
  Close