Mergi direct la conținut »
Ce spune Claudia Pavel după ce a fost eliminată de la Exatlon România. "Am trecut pe lângă un șoc anafilactic" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Claudia Pavel după ce a fost eliminată de la Exatlon România. "Am trecut pe lângă un șoc anafilactic" | FOTO

Ce spune Claudia Pavel după ce a fost eliminată de la Exatlon România. „Am trecut pe lângă un șoc anafilactic” | FOTO

Claudia Pavel, cea de-a două eliminată din echipă Faimosilor de la „Exatlon”, a ajuns în țara, teribil de emoționată la întâlnirea cu cei dragi. Cu zâmbetul pe buze și încărcată de cadouri pentru fiul ei, Noah, Claudia a povestit cum a perceput această experiență unică pentru ea. „Am trăit în niște condiții extrem de dificile, dar aș lua-o oricând de la capăt. A meritat fiecare rană, fiecare suferința îndurată. Mi-a fost dor de cei de acasă... Eram 10 oameni aruncați în junglă, fără acces la informație, la telefon... A trebuit să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ne ajutăm în situații dificile, să ne găsim calmul, liniștea, în privirea celui din fața noastră. Toate astea ne-au unit și ne-au făcut să devenim o familie adevărată. M-am legat de toată lumea, ca în orice familie au mai fost și divergente, dar, în final, există iubire pentru fiecare din membrii <familiei> mele din Republica Dominicană. Am suferit, am cântat, am râs, am plâns împreună și ne-am apropiat unii de alții...”, a povestit aceasta, cu ochii în lacrimi. Claudia Pavel este al doilea membru din echipa Faimoșilor care a fost eliminat de la Exatlon România.

De Dana Aramă,

Deși urmărită de numeroase ghinioane în privință sănătății, Claudia Pavel spune că s-a imunizat și s-a întors și mai puternică după această experiență.

  „Am fost singura din echipă care nu a făcut un sport de performanță. Pentru mine a fost o onoare să am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni. Am dat tot ce am putut pentru a fi alături de ei, pentru a câștiga pe trasee. Am avut și ghinioane: am trecut pe lângă un șoc anafilactic, a fost nevoie de câteva zile de tratament cu cortizon intravenos; încă am glezna umflată, pentru că am suferit o întindere de ligamente”, a adăugat Claudia Pavel despre ce s-a întâmplat la Exatlon România.

Artista le-a transmis și un mesaj colegilor ei din echipa Faimosilor, pe care spune că îi va urmări cu sufletul la gură și îi va susține în continuare în lupta acestora cu echipa Războinicilor.
 
 „Vă iubesc mult pe toți, îmi doresc să fiți uniți că la început, vă pup și vă iubesc pe toți! Vă țin pumnii să câștigați!”, a încheiat Claudia Pavel.


Citește și: EXCLUSIV/Legați, puși în genunchi și bătuți până au făcut pe ei. Pușcăriașii aduc acuzații grave angajaților Penitenciarului Spital Rahova


 

Close
Închide
  Close