Mergi direct la conținut »
Ce spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate. "Mă pot ocupa de tot și îl putem duce oriunde în lume"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate. "Mă pot ocupa de tot și îl putem duce oriunde în lume"

Ce spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate. „Mă pot ocupa de tot și îl putem duce oriunde în lume”

Mihaela Constantinescu, fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, a comentat pe marginea zvonurilor potrivit cărora cântărețul ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate.

De Dana Aramă,

În ultima perioadă de timp au existat zvonuri potrivit cărora Mihai Constantinescu ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate. Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, demontează toate zvonurile conform cărora Mihai Constantinescu, aflat în stare stabilă în comă indusă, ar putea fi transferat peste hotare.

Mihaela Constantinescu, în vârstă de 62 de ani, spune că artistul, aflat în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, nu poate fi mutat la o clinică de peste hotare, întrucât starea lui de sănătate nu-i permite să fie transportat.

„Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

 

Close
Închide
  Close