Mergi direct la conținut »
Ce spune soțul Biancăi Rus după ce s-a aflat că a bătut-o și a plecat cu aurul ei. Nu mai e cale de întors
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune soțul Biancăi Rus după ce s-a aflat că a bătut-o și a plecat cu aurul ei. Nu mai e cale de întors

Ce spune soțul Biancăi Rus după ce s-a aflat că a bătut-o și a plecat cu aurul ei. Nu mai e cale de întors

Soțul Biancăi Rus a făcut lumină după ce s-a spus că și-a agresat fizic partenera de viață și că a plecat cu aurul acesteia.

De Dana Aramă,

 

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. Acum, la o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente cumplite. A fost agresată de partenerul ei de viață, care a plecat de acasă cu aurul ei și cu bani.

După ce s-a aflat despre scandalul monstru dintre ei, Antonio a ținut să lămurească situația în privința celor întâmplate.

„Am fost șocat. Peste 50% eu cred că ea a pornit zvonurile din moment ce s-a simțit nasol când am plecat de acasă nemaifăcând față. Mama ei vrea să mă domine, ele vor să facă ce vrea din mine”, a declarat soțul Biancăi Rus pentru spynews.ro.

„Eu am plecat de acasă strict cu hainele mele, Bianca nu avea nici o vânătaie, trebuia să vină cu certificatul medico-legal. Sunt foarte supărat. Eu am decis să divorțez după ce într-o seară fratele ei m-a agresat verbal și fizic pe fondul unor neînțelegeri cu mine și Bianca. Ea e supărată acum că am plecat și apelează la chestii de genul. Ea o obișnuită cu scandalurile, e o artistă controversată.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Am plecat de acasă, n-am pus mâna pe nimic. În continuare îmi poartă inelele, merge la evenimente cu ele. Nu i-am furat nici un gram de aur. Nu știu care sunt procedurile, eu am depus actele de divorț, aștept citația acum. Au vrut să mă controleze, nu le-a ieșit. Foarte urât. Am auzit că ai ei vor să o relanseze în muzică cu banii de la nuntă. Că ai ei nu mai au bani să-i dea. M-a folosit în tot acest timp”, a mai spus Antonio.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Close
Închide
  Close