MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 17:47

Ce spune sportiva Silvia Stroescu despre plecarea lui What’s UP de la Exatlon

Distribuie

What’ s UP a părăsit competiția „Exatlon”, după o perioadă presărată cu conflicte cu unii dintre coechipierii lui. A suprins pe toată lumea cu această decizie, mai ales că a dovedit pe trasee ca e un sportiv în adevaratul sens al cuvântului. Conflictele în care a fost implicat i-au erodat însă determinarea de a rămâne în concurs.

Cu un temperament sensibil, dominat de dorul de casa și de nemulțumirile la adresa unor coechipieri, artistul a decis sa iasa din concursul în care își dorise atât de mult să ajungă și pentru care s-a antrenat și in tara, dar si dupa ce a ajuns în Republica Dominicană.

Unul dintre colegii cu care Whats UP a avut avut o comunicare foarte bună în timpul concursului este Silvia Stroescu, iar aceasta vine să confirme talentul sportiv evident al artistului.

Whatsy este o persoana deosebită și foarte sensibila, ceea ce îl face să trăiască totul la o intensitate mai mare. S-a observat că era mult mai analitic în ce privește reacțiile celor din jur și, probabil, pentru faptul că era mai puțin înțeles de catre unii dintre colegi, a luat hotararea să părăsească această competiție, în ciuda faptului că își dorea foarte mult să concureze. Eu consider că, deși vine din lumea artiștilor, are disponibilitate pentru competiții sportive, ceea ce s-a și confirmat prin punctele importante aduse echipei', a spus sportiva.

What’s UP a părăsit Exatlon. Artistul a cedat, în urma unor neînțelegeri cu ceilalți concurenți, dar și a dorului de casă și soție. Cosmin Cernat a făcut anunțul în legătură cu acesta.

Citește și

Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!”

Comentarii