MENIU CAUTĂ

Cea mai frumoasă femeie din România s-a pocăit! Miss Universe, Oana Paveluc Lazăr, s-a apropiat de Dumnezeu

Distribuie

În 2010 a câştigat concursul Miss Universe România, iar de atunci viaţa ei a mers într-o direcţie total opusă show-urilor de modă şi petrecerilor extravagante. Oana Lazăr Paveluc s-a căsătorit, s-a mutat în SUA şi a decis să se şi pocăiască, alegând religia penticostală. 

Oana Lazăr Paveluc a fost declarată în 2010 cea mai frumoasă femeie din România, după ce a câştigat titlul Miss Universe. Focoasa brunetă însă nu a adoptat stilul de viaţă specific modelelor cu petreceri extravagante şi călătorii prin toată lumea la spectacole de modă sau pentru shootinguri, ci din contră. Tânăra s-a măritat la Miami şi s-a pocăit, trecând la religia penticostală.

Frumoasa româncă s-a dedicat în totalitate noii credinţe, dar şi familiei, iar în prezent are doi copilași superbi. ”Pot spune că viaţa mea s-a schimbat în cel mai frumos mod. Am avut şi am parte de multe binecuvântări şi o fericire deplină . Mulţumesc Domnului pentru aceste minunate lucrări pe care le-a făcut şi le face în continuare în viaţa şi familia mea”, spune Oana Lazăr.


„Iar când noi nu vom mai fi…” Trupa IRIS se destramă!


POVESTEA DE IUBIRE cu soţul ei A ÎNCEPUT în 2012

În anul 2010, Oana devenea dintr-o simplă elevă din Braşov cea mai frumoasa femeie din România. Coroniţa „Miss Universe România” i-a oferit multe beneficii, dar şi un iubit pe măsură. Aceasta şi-a atras admiratori în rândul bărbaţilor celebri de la noi, având o relaţie de câteva luni cu Alexandru Piţurcă, fiul selecţionerului echipei naţionale.

După despărţirea de Piţi jr, Oana a părăsit Romania si s-a stabilit in Statele Unite, la Miami, unde l-a întâlnit pe omul de afaceri Ilie Lazăr, care a cerut-o de nevastă în 2012 şi cu care un an mai târziu s-a şi căsătorit. Cei doi trăiesc în prezent la Miami și sunt părinții a doi copii superbi.


Bătăi, scandaluri și infidelități. Au ieșit la iveală detalii zdrobitoare despre Mădălina Manole! Ce suferință…

Comentarii