MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 12:15

Cea mai senzuală ipostază cu iubita româncă a fotbalistului Javier Hernandez. Topless și cu burtica la vedere în luna a cincea de sarcină

Distribuie

Iubita româncă a jucătorului mexican de fotbal Javier Hernandez și-a arătat burtica de gravidă într-o fotografie în care apare topless.

Sarah Kohan, o frumoasă australiancă cu origini românești, a intrat în atenția presei și datorită relației amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United. Prin intermediul unui interviu pe care l-au postat recent pe Instagram, Javier Hernandez și Sarah Kohan au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima oară. Acum, Sarah Kohan, în vârstă de 23 de ani, a dat publicității una dintre cele mai senzuale imagini de când estre gravidă.

În fotografia postată pe contul său de Instagram, Sarah Kohan, care se află în luna a cincea de sarcină, își arată burtica de gravidă. Vedeta a pozat topless, însă a avut grijă să nu arate mai mult decât ar vrea, acoperindu-și sânii cu mâinile.

View this post on Instagram

over 5 months growing our little love bug ❤️

A post shared by moonstrucktraveller ??? (@sarahkohan) on

Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii