MENIU CAUTĂ

Cel mai așteptat eveniment monden al anului: ELLE Style Awards! Vezi pe Libertatea TOTUL despre gala stralucitoare care reunește cele mai importante vedete ale momentului

Distribuie

Astăzi, începând cu ora 19.30, are loc la Palatul Parlamentului gala pe care toată suflarea mondenă din România o așteaptă cu sufletul la gură: Elle Style Awards!  Iar în acest an lucrurile vor arată și mai spectaculos, dat fiind și dress code-ul, ”express yourself in an ARTSY way”!

 

Gala Elle, evenimentul care reunește cea mai mare adunare de vedete pe metru pătrat, are loc în această seară, începând cu ora 19.30, la sala ””Unirii” din Palatul Parlamentului. Și, pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia vor fi premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

La categoria ”best pop artist” nominalizările sunt: Alina Eremia, Delia, Antonia, Karmen, Andra, Irina Rimes și Corina. Vedetele nominalizate au participat la o ședință foto inedită, în ton cu tema marelui eveniment: express youreself in an ARTSY  way, fotografii pe care puteți vedea pe libertatea.ro sau pe site-ul revistei Elle. Evenimentul va fi prezentat de Roxana Voloșeniuc, redactor șef la revista Elle, alături de Maurice, fashion editor.

Rămâneți pe Libertatea.ro pentru toate amănuntele acestei seri spectaculoase, pentru a vedea ce ținute au ales vedetele să poarte și pentru a afla în timp real cine sunt premianții fiecărei categorii!  

Citește mai multe despre Gala Elle Style Awards și revista ELLE pe Libertatea.

Comentarii