Mergi direct la conținut »
Cel mai jenant moment din viața actriței Melanie Griffith. Ce a pățit când filma pentru "Working Girl" Galerie foto
3imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cel mai jenant moment din viața actriței Melanie Griffith. Ce a pățit când filma pentru "Working Girl"

Cel mai jenant moment din viața actriței Melanie Griffith. Ce a pățit când filma pentru „Working Girl”

Actrița americană Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, a povestit despre unul dintre cele mai jenante momente prin care a trecut. S-a întâmplat pe vremea când filma pentru pelicula "Working Girl", precizează Infobae.

De Daria Maria Diaconu,

Vedeta hollywoodiană a povestit că pe vremea când filma pentru „Working Girl”, din anul 1988, a ajuns pe platourile de filmare sub influența alcoolului. În pelicula respectivă, actrița a jucat alături de Harrison Ford și Sigourney Weaver.pelicula a fost regizată de Mike Nicholas.

Pentru că a ajuns beată la filmări, Melanie Griffith a fost pusă să plătească o amendă de 80.000 de dolari, în compensație pentru faptul că echipa de producție a pierdut timpul din cauza ei. Trei săptămâni mai târziu, actrița s-a internat la un centru de reabilitare, notează Infobae.

Melanie Griffith a făcut dezvăluirea într-o carte dedicată regizorului Mike Nichols, care a încetat din viață în anul 2014.

„Au fost multe lucruri la acel film pe care nu le-am făcut bine. Era la finele anilor ’80. În New York erau multe petreceri, multă cocaină, multe tentații și eu nu eram bine. Trăiam zi de zi într-o lume de excese. iar într-o zi am ajuns la filmări într-un hal fără de hal”, a povestit vedeta.

„Mike era atât de supărat pe mine încât nici nu vorbea cu mine. L-a trimis pe Mike Haley, asistentul de regie, să-mi spună: „Anulăm. Du-te acasă”. În acel moment am știut că sunt în corzi”, a adăugat actrița americană.

„În dimineața următoare, producătorul Douglas Wick m-a luat la micul dejun și mi-a spus: „O să plătești ultima noapte de închiriere a studioului din buzunarul tău. ne-a costat 80.000 de dolari”, a mai povestit Melanie Griffith.

„Voiau să-mi atragă atenția și chiar au făcut asta. A fost o experiență umilitoare și jenantă, dar am învățat multe din ea”, a încheiat vedeta hollywoodiană.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close