De Andrei Crăițoiu,

România o așteaptă pe Celine Dion de mulți ani, iar pe 29 iulie, Bucureștiul urma să găzduiască un show grandios, pe Arena Națională, cu peste 75.000 de spectatori.

Doar că cel mai așteptat concert al anului e la un pas să fie anulat, din cauza pandemiei de coronavirus. „Dacă spațiul e mic, distanțarea nu se poate produce. Concerte de mare amploare în aer liber eu nu cred că vor exista în nicio țară în acest an”, a explicat Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

„Noi sperăm să organizăm concertul!”

COVID-19 a condus deja la anularea a 28 de concerte ale artistei, programate în luna mai în Cehia, Polonia, Belgia, Elveția, Croația, Ungaria, Olanda, Austria, Germania și Franța.

Pentru a vedea ce se întâmplă cu evenimentul de la București, de pe 29 iulie, Libertatea a luat legătură cu Laura Coroianu, director general Emagic, organizatorul evenimentului din această vară.

„Din păcate asistăm la cea mai proastă piesă de teatru la care am fost vreodată martori. Și e condusă de acest nenorocit de virus care face ce vrea cu noi și cu viețile noastre. Suntem într-o legătură permanentă cu staff-ul lui Celine, avem discuții zilnice și sperăm că până în luna iulie să avem un răspuns clar în ceea ce privește evenimentul de la București, iar acesta să fie pozitiv. Adică să putem organiza concertul în România așa cum ne dorim de ani și ani. Chiar și astăzi am vorbit cu staff-ul ei!”, spune Laura Coroianu.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Mai sunt câteva bilete în vânzare

Chiar dacă momentan nu se știe dacă regina muzicii pop și una dintre cele mai bune voci din lume va mai ajunge la București, fanii încă își pot cumpăra bilete: „Nu s-au oprit vânzările pentru că nu s-a amânat evenimentul. Biletele se vând, dar oricum mai sunt foarte puține. Marea lor majoritate s-au vândut în primele zile. Ar fi mare păcat să nu ne bucurăm împreună de un concert fabulos”, mai spune Laura Coroianu.

Cântăreața de origine canadiană e de mult timp așteptată la București


Decizia dacă se va ține cel mai mai important eveniment muzical al anului în România este în mâna celor care guvernează țara și care ne vor da un răspuns ferm în privința acestui eveniment așteptat de zeci de ani la Bucureșt. Mă rog la Dumnezeu să depășim mai repede acest moment greu

Laura Coroianu, director general Emagic

225


de lei costă cel mai ieftin bilet la concertul lui Celine Dion de la București, iar cel mai scump poate ajunge până la 850 de lei

Mesaj pentru toți fanii săi

Celine Dion a trimis un mesaj de speranță pentru fanii săi. „Aștept cu nerăbdare zilele în care ne putem împărtăși din nou bucuriile, de a cânta, de a dansa. Deocamdată, sănătatea și siguranța sunt prioritatea tuturor. Eu abia aștept să revin pe scenă și să fiu alături de voi toți, din nou”, a scris aceasta.

Am toată admirația pentru profesioniștii din domeniul sănătății și pentru toți oamenii curajoși care fac tot posibilul să aibă grijă de noi. Rugăciunile mele se adresează tuturor celor care și-au pierdut persoanele dragi și au suferit atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare


Celine Dion, artistă

foto: Hepta

Citeşte şi:

Colonelul Daniel Derioiu, care a preluat alături de generalul Oprea conducerea spitalului Suceava, la finalul misiunii: “Ce am adus noi? Experiență în situații de criză”

Ministerul Sănătății a lansat o licitație de materiale sanitare de vineri până luni și a copiat cu tot cu greșeli de scriere din prezentările de pe eMag ale firmelor favorite

Uber Eats pleacă din România pe 4 iunie. Ce se întâmplă cu serviciul de ride-sharing

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare