Mergi direct la conținut »
Chinul la care a fost supusă Andreea Mantea. Abia acum a recunoscut. “Am făcut pe mine de durere “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chinul la care a fost supusă Andreea Mantea. Abia acum a recunoscut. “Am făcut pe mine de durere “

Chinul la care a fost supusă Andreea Mantea. Abia acum a recunoscut. “Am făcut pe mine de durere “

Andreea Mantea a povestit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, despre o perioadă grea din viața ei. Prezentatoarea TV a recunoscut că întotdeauna s-a temut de dentiști și a dezvăluit cum a ajuns să aibă dantura perfectă.

Andreea Mantea a povestit cum a ajuns să aibă dantura perfectă. „Ştie toată lumea! Nu mai e un secret că am avut aparat dentar! Persoanele care apar la televizor… Dacă avem o problemă noi cu noi, noi ştim! Nu trebuie să vă bateţi joc, pentru că noi ştim! Ce dinţi strâmbi ai, Andreea! mi se spunea. Foarte urât! Eram conştientă! Dar ce nu ştia nimeni e că eu aveam o mare teamă de dentist. Mergeam cu mama la dentist şi era o doamnă asistentă mai corpolentă care ne ţinea de mâini. Şi mă durea! Mă durea rău! Am făcut până şi pipi pe mine de durere”, a spus Andreea Mantea în emisiunea Teo Show.

„Mă simţeam ca la NASA. Am purtat aparatul doar cinci luni, nu şapte. Venea vara, nu am mai vrut să îl port”, a mai povestit Andreea Mantea.

Recent, Andreea Mantea a avut parte de o întâmplare neașteptată în platoul emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Citește și

Editorial din Oradea: Jurnalistul Mircea Chirilă, ironii la adresa Gabrielei Firea și autoironie pentru stilul ardelean de administrație!

 

Close
Închide
  Close