MENIU CAUTĂ

Cine este bărbatul cu care Ellie White și-a petrecut ziua de naștere. „E un tip foarte cool!”

Distribuie

Ellie White a aniversat împlinirea vârstei de 35 de ani alături de unul dintre cei mai cunoscuți și celebri DJ din lume, belgianul Felix Da Leat, cunoscut sub numele de scenă Lost Frequencies.

Artista a fost surprinsă de partenerul ei cu o vacanță la Dubai, în cadrul căreia și-a serbat ziua de naștere printr-o petrecere organizată la un local de lux, unde era invitat să mixeze celebrul DJ belgian.

„Vacanța la Dubai a fost o surpriză neașteptată din partea logodnicului meu, Doru Tincă. A fost o vacanță romantică, în doi. Doru a rezervat un apartament la un hotel cool și în vogă, iar de ziua mea am luat parte la o petrecere la care mixa Lost Frequencies. Acesta este DJ-ul numărul 17 în lume conform DJ Mag și a fost o mare bucurie să-l cunosc”, declară Ellie White.

Ellie White a participat și la un After Party cu celebrul belgian, ale cărui piese ”Like I Love You” sau ”Here with You” au cucerit topurile muzicale din întreaga lume. „Felix este un tip foarte cool, cu care m-am împrietenit foarte ușor. El a vizitat pentru prima dată România în urmă cu câteva săptămâni și ne vom vedea și în iulie, la Neversea. Mereu mi-am dorit să colaborez cu un DJ extern și chiar am discutat acest lucru. Felix mi-a ascultat piesele, i-a plăcut vocea mea, așa că poate viitorul sună bine…”, mai spune Ellie White.

Citește și

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

 

Citește mai multe despre Ellie White, Dubai și petrecere pe Libertatea.

Comentarii