Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cine sunt cei 12 concurenți care vor lupta în live-urile Vocea României, vinerea viitoare

Cine sunt cei 12 concurenți care vor lupta în live-urile Vocea României, vinerea viitoare

Etapa confruntărilor a fost una extrem de dificilă, iar antrenorii au ales cei 12 concurenți care merg în live-urile Vocea României. Tudor, Smiley, Irina și Horia au avut în fața lor doar voci bune, care le-au făcut deciziile aproape imposibile.

De Livia Lixandru,

Din acest moment, puterea de decizie se mută de la antrenori la cei de acasă care își vor putea susține favoriții în drumul acestora spre marea finală.

12 concurenți calificați în live-urile Vocea României

Muzică bună, concurenți hotărâți și voci puternice: un show total. Telespectatorii au avut parte aseară de o ediție Vocea României în care emoțiile s-au împletit cu determinarea de a da totul pe scenă și de a continua competiția.

Smiley i-a trimis în luptă pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Fiecare duel a primit aplauzele celor din sală, însă doar trei merg mai departe: Andi, Renee și Elena.

Horia a avut emoții pentru concurenții lui: Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu, Nunzio Mastrangelor și a decis că Elena, Oana & Răzvan și Adriana l-au convins că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului.

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei care au luptat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. În final, Bogdan, Amanda și Jasmina au fost aleși de antrenoare pentru următoarea etapă.

Echipa Tudor a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile! Tudor a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

Close
Închide
  Close