MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2018 13:21

Coincidențe între soțul Anamariei Prodan și tatăl ei. „Sunt identici. Trăiește prin soțul meu”

Distribuie

Între actualul soț al Anamariei Prodan și tatăl impresarei există asemănări incredibile. Vedeta a dezvăluit care sunt acestea.

Anamaria Prodan are un mariaj perfect alături de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Impresara a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf se aseamănă în foarte multe privințe cu regretatul ei tată, Traian Tănase.


Cei doi poartă același număr la pantofi, are aceeași înălțime și asemănările nu se opresc aici, după cum a explicat Anamaria Prodan  pentru wowbiz.ro.

 „Nici nu împlinisem 18 ani și el a murit, nu înainte de a-mi spune că își dorește pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis… mi-aș dori pentru tine un bărbat așa ca mine, care să te iubească așa cum o iubesc eu pe mama ta.

 Culmea e că, după ani de zile, dorința i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mână pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăiește prin soțul meu.

La fel că tata, Laur este devotat familiei, calca, spală, gătește, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii.

Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soțul meu are aceeași înălțime că tata, poartă același număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut și de serios, mă iubește, mă încurajează și mă susține în meseria mea, este mândru dacă realizez ceva și nu concepe viață decât alături de mine.

Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl înlocuiască, să aibă grijă de mine”, preciza Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat, Laurențiu junior. Dintr-un mariaj anterior, impresara mai are două fete. De asemenea, și Laurențiu Reghecampf mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară.


Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc


 

Comentarii