Mergi direct la conținut »
Comentariul care l-a uimit pe Cabral.  Ce i-au spus când l-au văzut cu soția lui
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Comentariul care l-a uimit pe Cabral. Ce i-au spus când l-au văzut cu soția lui

Comentariul care l-a uimit pe Cabral. Ce i-au spus când l-au văzut cu soția lui

Cabral a avut parte de un comentariu care l-a uimit. la o fotografie în care apare alături de soția sa. "Mi-am luat una de nu cred că-mi mai revin pe subiectul ăsta vreodată…", a spus el.

De Dana Aramă,

Pe blogul său, Cabral a povestit despre o postare și despre un comentariu făcut de unul dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare atât lui, cât și soției sale, Andreea Ibacka. Un internaut a transmis un mesaj în care vorbește despre cei doi ca fiind tată și fiică.

„În cercul meu de prieteni, pentru că-s ascuțit la limbă și nu iert nimic de acru ce sunt, atunci când pățesc ceva… ei bine, vin miștourile valuri-valuri.

De exemplu, dacă vine vorba de vârstă și îmbătrânire, îi iau pe toți la mișto pentru că… desigur, arăt ca la 30 și mă simt la ca 20. Și-s prost ca la 10, ar adăuga prietenii mei.

Dar dacă e vorba de ani… sunt cel mai scandalagiu.

Cine merge la festivaluri?? Aud?

Cine se dă cu motoreta pe coclauri, aud??

Cine merge în natură cu rulota, cine se dă cu mașina pe circuit, cine sare cu parașuta? Cine?? Aud??

Da, eu, pentru că-s tânăr, doamnă!

Așa le sparg capul alor mei, de le trece tot cheful să comenteze faptul că-s destul de în etate să-mi aduc aminte de Brifcor, bragă ori cana de zahăr împrumut.

Dar tocmai mi-am luat una de nu cred că-mi mai revin pe subiectul ăsta vreodată…

Pune Andreea pe Instagram o poză cu noi doi și Dacia 1300 a familiei.

Undeva prin Bărăgan, zâmbăreți amândoi, cu apusul în spate.

Totul bine și frumos, toată lumea o invidia prin comentarii pentru norocul de a avea așa perfecțiune masculină lângă ea… până când…”, a scris Cabral pe blog, acolo unde a pus și o fotografie în care apare postarea respectivă.

Recent, partenera de viață a lui  Cabral, Andreea Ibacka, anunța că este însărcinată. Acesta este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”


 

Close
Închide
  Close