De Ana Maria Păsat,

Cum se-ncălzește vremea, Ionuț Dolănescu, fiul regretatului rapsod Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu, își ia familia și vine în România – aici, el și soția lui, Doinița, sunt solicitați la o mulțime de evenimente private. Asta nu înseamnă însă că juniorii familiei au parte de o vacanță prelungită. Din contră. Trecând Oceanul, ei schimbă școala.

“Șase luni învață aici, șase luni, acolo. Vlăduț, băiatul cel mare, chiar mi-a zis că s-a săturat de atâta școală, dar eu mă bucur că studiază și-n America, și în România și că au învățat foarte bine engleza, o vorbesc ca niște americani veritabili. Amândoi copiii mei cei mari sunt elevi la Colegiul Național de Muzică George Enescu, în București, studiază vioara. Au o profesoară foarte bună, care vine de la Chișinău”, ne-a dezvăluit Ionuț Dolănescu.

Pleacă înapoi în SUA abia prin octombrie

Liniștiți că juniorii sunt la studii, Ionuț și Doinița își pot vedea liniștiți de cântările care le-au umplut agenda și care le aduc venituri deloc neglijabile.

“Noi stăm până în septembrie, octombrie în România. Când vin aici nu mai prididesc, toată lumea trage de mine, hai la o aniversare, un botez, o turtă! Suntem înconjurați de oameni pe care-i iubim. Și suntem fericiți că ne putem crește copiii într-un mediu extraordinar, mai ales în România, unde se trăiește mult mai ecologic, mai aproape de natură decât în alte părți”, a mai spus artistul.

Citeşte şi:

Sergei Loznitsa, câștigător al Premiului pentru regie Un Certain Regard Cannes 2018, invitat special la ANONIMUL 16

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente