Într-o declarație, actrița Laura Smet, una dintre fiicele lui Hallyday a spus că a fost „stupefiată și rănită” după ce a aflat că nu a mai rămas nimic din averea tatălui ei.

Fiul său biologic David contestă, de asemenea, testamentul, scrie AFP.

Cantaretul, care a fost extrem de popular în Franța natală, a murit în decembrie în vârstă de 74 de ani de cancer pulmonar.

Laura Smet, de 34 de ani, a spus că a fost șocată că a rămas fără nici măcar o amintire de la tatăl său în urma citirii testamentului acestuia.

Avocații celor doi copii biologici ai cântăreșului contestă faptul că testamentul a fost redactat în California, în timp ce legea franceză nu permite ca moștenitorii biologici, în speță copiii, să fie dezmoșteniți de părinți.

Potrivit testamentului toată averea rockerului francez i-a rămas soției sale Leticia, cu care acesta s-a căsătorit în 1996, și fiicelor sale adoptive Jade și Joy, născute în Vietnam. Mai mult, potrivit testamentului se arată faptul că în cazul decesului Leticiei, toată averea ajunge la cele două fete adoptive.

Hallyday, al cărui nume real era Jean-Philippe Smet, era adesea denumit „Elvis francez”, și a fost o adevărată legendă pentru muzica franceză. La funeraliile sale, sute de mii de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu.


Citește și: Primarul Chișinăului, Silvia Radu, vine la București să învețe câte ceva din tainele adminstrației locale. ”Profesor” îi va fi Gabriela Firea


 

Urmărește-ne pe Google News