Articol de Florin Ghioca, Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, 15:00

Însă lucrurile nu au stat deloc așa, ca dovadă reacția promptă a solistei, care a reacționat vehement pe pagina sa de Facebook: „Nu este adevărat. Sunt bine-mersi, ne vedem mâine seară pe viu la Teatrul Tănase. România TV, de ce publicați știri neadevărate? Vă promit știri de la avocatul meu, săptămâna viitoare!”, a precizat Corina Chiriac pe Facebook.

Contactată de Libertatea, artista ne-a mărturisit că a vorbit deja cu avocatul său.

„Am aflat de pe Facebook despre treaba asta. Nu mai am umor pentru chestiile astea, am pentru multe altele, dar nu pentru știri d-astea. Nu ai voie sa sperii admiratorii, de ce trebuie să șochezi? Am primit mesajele îngrozite pe care le-am trimis avocatului meu, cu fotografii cu burtiera televiziunii. Acum sunt la mine acasă, pe balcon, mă uit că a cazut pe strada mea un copac uriaș, dar nu ne-a stricat nimic. A venit poliția, este totul în regulă, nu a fost nimeni rănit. Mă pregătesc pentru spectacolul de mâine seară, de la Tănase!”, a precizat pentru Libertatea celebra solistă.

Reacția Corinei Chiriac la burtiera România TV

Reacția Corinei Chiriac la burtiera România TV

De altfel, ea nu este la prima pățanie online. În urmă cu un an, s-a aflat fără voia ei în mijlocul unui scandal mediatic, după ce o firmă i-ar fi folosit imaginea și numele pentru niște produse de slăbit. „Numele și fotografia mea sunt folosite fără cunoștința sau voia mea. Este un abuz ordinar”, spunea la acea vreme Corina Chiriac.