Mergi direct la conținut »
Corina are o viață de lux. Cum arată casa artistei | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Corina are o viață de lux. Cum arată casa artistei | FOTO

Cântăreața Corina are o casă de poveste, cu decorațiuni scumpe și aranjată în stilul caracteristic al vedetei, nonconformist și chiar excentric pe alocuri.

De Dana Aramă,

De un an de zile, Corina, care este divorțată și are un copil, s-a mutat în casă nouă. casa cântăreței este una de vis, în care totul este aranjat după gustul vedetei, cu decorațiuni scumpe și ieșite din tipar. Una dintre atracțiile locuinței artistei este baia, unde cada este de culoare turcoaz.

Totul în casa Corinei arată minunat, iar artista este încântată de locuința sa unde doar dressingurile nu sunt gata, după cum a spus artista.

„Ştii că sunt pasionată de fashion şi aşa am devenit şi cu obisectele de design pe care le-am achizitţionat pebntru căsuţa mea. Si sunt foarte happy! Am mansarda unde voi avea un mare dressing pentru că restul trei pe care le am prin dormitoare nu-mi ajung la câte cârpe am”, a declarat Corina, ptrivit emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.

Cântăreața a făcut declarații și despre garderoba sa impresionantă.

„Am foarte multe haine vechi sau vintage pe care le ador şi sunt undeva acolo. Mă mai întreabă lumea, ştii nu mai dai şi tu din hăinuţe? Sunt foarte puţine pe care le dau pentru că fiecare din hăinuţe au o poveste, sunt haine. Mie îmi plac hainele mai exclusiviste, pe care le vezi rar. Mie dacă îmi place ceva şi e spectaculos şi mi se pare că nu ar fi purtat de oricine, pentru că e foarte important pentru mine, pentru ca noi suntem un model pentru fanii noştri, pentru cei care ne ascultă muzica şi evident ca vor să ne vadă într-un anumit fel”, a explicat Corina, care a donat o parte din haine adolescenților care nu au posibilități.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!” în alte limbi


 

Close
Închide
  Close