MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2018 13:12

Criminalul Mihaelei Runceanu și-a serbat ziua în Anglia. Cu se ocupă Daniel Ștefănescu

Distribuie

Criminalul legendarie artiste Mihaela Runceanu și-a aniversat ziua de naștere în Anglia, acolo unde s-a mutat de mai mulți ani și unde și-a găsit și de lucru.

Pe 1 noiembrie 1989, Mihaela Runceanu, una dintre cele mai bune voci de pe scena muzicală din România, era ucisă în locuința ei din Șoseaua mihai Bravu din București. Motivul crimei a fost jaful, iar criminalul un tânăr de 21 de ani la acea vreme, Daniel Cosmin Ștefănescu.

Eliberat în 2006, după 17 ani petrecuți în spatele gratiilor pentru uciderea Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Ștefănescu, care are o fiică, este stabilit acum în Anglia, după ce a încercat zadarnic să își facă un rost în România.

Daniel Cosmin Ștefănescu (foto: stirilekanald.ro)

Daniel Cosmin Ștefănescu (foto: stirilekanald.ro)

Potrivit stirilekanald.ro, Daniel Ștefănescu și-a aniversat ziua de naștere de curând. A petrecut printre străini, dar în compania colegilor de muncă, mulți dintre ei români, cărora le-a făcut cinte, așa cum se obișnuiește.

Potrivit aceleiași surse, Daniel Ștefănescu lucrează în Anglia la un depozit amplasat în apropierea Londrei.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. ”O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte”


 

Citește mai multe despre Mihaela Runceanu, Aniversare, criminal, meserie, petrecere și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii