De Magdalena Duru,

„Oameni buni, contul făcut cadou de ziua lui este consistent, dar simbolic! El are tot ce avem noi şi va avea toată viaţa! Nu suntem genul de părinţi care cresc copiii ca să aibă de cine să se agaţe la bătrâneţe! Noi trăim pentru el şi muncim pentru el! Aşadar, Tudor e bogat, din ce în ce mai bogat…
E un super-star, pentru că are deja două maşini, în afară de cărucior. La botez, a primit de la naşa lui, Mirela Albu, un jeep, şi de la Aurel Moldoveanu o decapotabilă Mercedes. Stai să facă el primii paşi, să vezi ce dă iama în fete cu maşinile astea… A, şi încă ceva. Deja ne gândim cum să mărim casa, astfel încât să aibă partea lui de locuinţă”, a declarat Cristi Brancu pentru revista Pro TV Magazin.
Întrebat cum se descurcă în postua de tătic, prezentatorul emisiunii „Agentul VIP”, de la Antena 2, a spus:
„În fiecare dimineaţă, îl privesc pe Tudor şi îmi dau seama că Dumnezeu a avut grijă de mine să cunosc fericirea deplină! E un copil minunat. Altfel, mă descurc OK, în postura de tătic ocupat! Pe această cale, mulţumesc socrilor mei şi bonei, care ne ajută să avem şi profesie, şi viaţă personală. Tudor e un copil care s-a dezvoltat armonios, mult peste vârsta lui, este extrem de expresiv şi cred că va fi un băiat deştept şi ambiţios, exact ca mama lui. Va obţine tot ce va dori în viaţă! Tudor are norocul de a avea bunici care efectiv îl divinizeaza! Dacă nu ar fi ei, nu ştiu cum ar fi fost! Ei sunt cei care sunt clipă de clipă lângă el. Simt imediat dacă are vreo problemă, îl scot la plimbare prin curte, îl inveselesc cu tot felul de jocuri. Bona ne ajută esenţial mai ales noaptea, când juniorul are chef de distracţie sau de o cină târzie”.
Cristi Brancu este însurat cu Oana Turcu din 2008. Cei doi au împreună un băieței, pe nume Tudor, în vârstă de 8 luni.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor