Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar i-a botezat băiețelul Deliei Antal. “Mă onorează să fiu nășica lui Edan”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar i-a botezat băiețelul Deliei Antal. “Mă onorează să fiu nășica lui Edan”

Cristina Spătar i-a botezat băiețelul Deliei Antal. “Mă onorează să fiu nășica lui Edan”

Cristina Spătar i-a botezat băiețelul Deliei Antal. Cele două artiste au făcut primele declarații despre evenimentul emoționant. Edan, în vârstă de 10 luni a fost creșinat astăzi.

De Livia Lixandru,

„Nici nu a vrut să bage căpuşorul în cristelniţă. Este al doilea copil botezat de mine anul ăsta. Mă onorează să fie năşica lui Edan. Îi doresc foarte multă sănătate şi mult noroc”, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar i-a botezat băiețelul Deliei Antal

„Am foarte mari emoţii. Am plâns şi eu. Este un copil cuminte. Am plâns pentru că Edan nu plânge niciodată. El face 10 luni. Are o problemă… sau e de bine. Când e vorba de petrecere nu doarme”, a spus Delia Antal.

Recent, Cristina Spătar a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată, explicând că a fost victima unor escrocherii. Cristina Spătar, care a afirmat că nu intenționează să se mai recăsătorească, a afirmat că a fost șantajată și sabotată de colegi de breaslă la un moment dat, însă nu a oferit mai multe detalii în acest sens.

Citește și

Inundații în Teleorman și Argeș. Zeci de gospodării și un drum județean, invadate de apă / FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close