Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro. Prin ce chinuri a trecut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro. Prin ce chinuri a trecut

Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro. Prin ce chinuri a trecut

Cristina Spătar a făcut mărturisiri despre fertilizările in vitro și despre perioada de depresie prin care a trecut.

De Dana Aramă,

Cântăreața Cristina Spătar are doi copii frumoși, Aida și Albert. Artista a mărturisit că, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, că a trecut prin momente chinuitoare. A făcut nouă fertilizări in vitro.

„Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv.

Nu mă mai văd cu un copilaș, am o vârstă. Mi-am dorit la un moment dat, dar nu mai e cazul. Eu îmi mai doream. În afară de Aida și de Albert, eu îmi mai doream doi, când eram măritată. Și bona mea îmi spunea: „Ai să vezi tu cât de greu e cu doi, dar cu patru”…”, a declarat Cristina Spătar.

Ea a vorbit și despre perioada de depresie prin care a trecut atât după nașteri, cât și după divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu.

„Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o peroană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri”, a mai afirmat Cristina Spătar.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: “Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close