MENIU CAUTĂ

Cu ce problemă s-a confruntat Andreea Mantea după ce a născut. „Pumni întregi, chiar m-am speriat”

Distribuie

Andreea Mantea a devenit mămică în urmă cu trei ani, iar ulterior nașterii s-a confruntat cu o mare problemă.

În anul 2015, prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea devenea mămică pentru prima oară. Vedeta a adus atunci pe lume un băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, cel care de curând a început să petreacă mai mult timp cu fiul său.

După naștere, Andreea Mantea s-a confruntat cu o problemă extrem de neplăcută, și anume căderea părului, situație care i-a dat mari bătăi de cap.

„După ce am născut îmi cădea părul foarte mult, pumni întregi, chiar m-am speriat. Am renunțat la șampoanele cosmetice și am început să îmi cumpăr șampoane din farmacie. Mi-am luat șampon din farmacie, nu mai folosesc balsam, poate foarte rar, pe vârfuri puțin de tot. Încerc să nu îl mai chinui cu placa, ondulatorul… Părul meu trece printr-o chinuială maximă. E foarte greu cu părul. Am încercat și măști naturale, dar nu a avut rezultat niciuna.

Pentru piele, ce mi se pare foarte tare, zațul de la cafea. Îți lasă pielea foarte moale, este minunat. Se zice că dacă este folosit pe o perioadă mai îndelungată, ajută și la îndepărtarea celulitei, nu știu cât de adevărat este, dar merită încercat”, povestea Andreea Mantea într-un interviu pentru revista Avantaje.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Citește mai multe despre nastere și problema pe Libertatea.

Comentarii