Mergi direct la conținut »
Cum arăta Roxana Ionescu la prima ei apariție publică. Diferență uriașă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arăta Roxana Ionescu la prima ei apariție publică. Diferență uriașă

Roxana Ionescu a avut prima apariție în presă în anul 2002, în paginile ziarului Libertatea. La acea vreme, vedeta arăta total diferit față de cum arată acum.

De Dana Aramă,

Roxana Ionescu a devenit cunoscută după ce a debutat ca dansatoare în cadrul unui show de televiziune de la Antena 1 și de unde a rămas cu supranumele Mama-Natură, grație dotărilor ei fizice, cu care a sucit mințile multor bărbați.

Înzestrată cu un bust mai mult decât impresionant, Roxana Ionescu nu s-a sfiit să își arate atuurile fizice în pictoriale care mai de care mai incendiare.

Prima apariție în presă a Roxanei Ionescu s-a consemnat în anul 2002. Total schimbată față de cum arată acum, Roxana Ionescu – care era brunetă la acea vreme, și-a arătat formele în paginile ziarului Libertatea,  la rubrica ”Fata de la Pagina 5”.

 

După ce a atras imediat atenția cu trupul său voluptuos, Roxana Ionescu a devenit ”Mama Natură”, la emisiunea ”Ciao Darwin”. Au urmat o apariție în Playboy, dar și contracte avantajoase în TV.

În plan personal, Roxana Ionescu a fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, de care a divorțat în anul 2012, după șase ani de căsnicie. Roxana Ionescu și fostul ei partener de viață au rămas în relații foarte bune, după cum afirma chiar vedeta.


Citește și: REPORTAJ/ Avram Iancu, bibliotecarul care a sfidat Arcticul: “Am vrut să sărbătoresc Centenarul Marii Uniri”/ FOTO


 

Close
Închide
  Close