Mergi direct la conținut »
Cum arată soția româncă a fotbalistului Javier Hernandez la doar câteva săptămâni după ce a născut. S-a pozat în lenjerie intimă
Entertainment Libertatea > Entertainment

Cum arată soția româncă a fotbalistului Javier Hernandez la doar câteva săptămâni după ce a născut. S-a pozat în lenjerie intimă

Sarah Kohan, soția fotbalistului mexican Javi Hernandez, s-a afișat în lenjerie intimă la numai câteva săptămâni după ce a devenit mămică pentru prima oară.

De Dana Aramă,

Fotbalistul mexican Javier Hernandez și partenera lui de viață, Sarah Kohan, o australiancă cu origini românești, au devenit părinții unui băiețel la jumătatea lunii iunie a acestui an.

La doar câteva săptămâni după ce l-a adus pe lume pe Noah, Sarah Kohan s-a fotografiat în lenjerie intimă. Soția lui Javier Hernandez și-a revenit foarte bine după naștere și arată extraordinar de bine.

„Nu pot să cred ce mult s-a transformat corpul meu după ce am născut. Sunt atât de uimită de toate schimbările prin care trece corpul unei femei de-a lungul sarcinii și după naștere”, a notat sarah Kohan pe contul ei de Instagram.

Aceasta a mai spus că prioritatea ei numărul 1 este băiețelul său și al lui Javier Hernandez.

Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia. Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează. Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga.

Citește și:

Am stat la ferma pe unde treceau, acum aproape 1.000 de ani, pelerinii români în drum spre Vatican! Italianul Mauro Mancini îngrijește construcția care a fost, pe vremuri, spital medieval


Close
Închide
  Close