De Dana Aramă,

Fotbalistul mexican Javier Hernandez și partenera lui de viață, sarah Kohan, o australiancă cu origini românești, au devenit părinții unui băiețel.

Prin intermediul unui interviu pe care l-au postat pe Instagram în urmă cu câteva luni, Javier Hernandez și Sarah Kohan au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima oară. Cei doi s-au căsătorit în mare secret.

Zilele acestea, Javier Hernandez și Sarah Kohan au devenit părinții unui băiețel. cei doi au făcut publică prima fotografie cu bebelușul lor, care va primi numele Noah.

View this post on Instagram

NOAH 16/06/19

A post shared by Javier “Chicharito” Hernández (@ch14_) on

Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia. Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează. Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga.


Citește și:

EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații