Mergi direct la conținut »
Cum cântă Iulia Vântur în hindi. Ce i-au spus după ce au auzit-o | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum cântă Iulia Vântur în hindi. Ce i-au spus după ce au auzit-o | VIDEO

Cum cântă Iulia Vântur în hindi. Ce i-au spus după ce au auzit-o | VIDEO

Iulia Vântur a înregistrat o melodie pe care o cântă în hindi. reacțiile celor care au ascultat-o au apărut imediat.

 

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur vrea cu orice preț să se impună în India. Vedeta încearcă să demonstrează că este multitalentată. Iulia Vântur a înregistrat un cântec în hindi și a ținut ca și fanii ei din mediul online să o audă.

„Prima mea încercare de a cânta în hindi. Ador acest cântec și filmul #Hero #song #hindi #movie #love #life #enjoy #fun ##@soorajpancholi @athiyashetty”, a explicat Iulia Vântur.

„Ești angelică”, „Ești superbă”, „Ai un glas frumos,o voce de înger’, „Foarte-foarte frumos. Bravo’, „Ai o voce minunată! Abia aștept să te văd în rolul principal”, „Super voce”, i-au transmis internauții care au ascultat-o.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

 

Close
Închide
  Close