Mergi direct la conținut »
Cum a comentat Iulia Albu selfie-urile în lift ale lui Mihai Bendeac. “Ipostază cvasipițiponcistică “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a comentat Iulia Albu selfie-urile în lift ale lui Mihai Bendeac. “Ipostază cvasipițiponcistică “

Cum a comentat Iulia Albu selfie-urile în lift ale lui Mihai Bendeac. “Ipostază cvasipițiponcistică “

Cum a comentat Iulia Albu selfie-urile în lift ale lui Mihai Bendeac. Vedeta a scris  în celebra ei rubrica "Marțea Neagră" despre Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav, trei barbati care merg des la sala de fitness si arata impecabil.

În  stilul ei caracteristic, fashion editor-ul a analizat o serie de poze postate de acestia pe retelele de socializare.  „În categoria “câți centimetri are brandul tău?” îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa si Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Daca ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înteleg tatuajele acelea lipite in cazul unui “băiat rau”. Mai precis, arata fix ca o trufă rasă peste o mămăliga.

– Nu-i nimic, Dorian, lasa ca recuperezi tu rapid”, a scris jurata de la „Bravo, ai stil!” pe blogul ei.

De privirea ei vigilenta nu au scapat nici selfie-urile lui Mihai Bendeac. „Mihai Bendeac „Jurnalulunuiburlac”, dragul de el, a dat in patima selfie-urilor in lift. Total imprevizibil pentru el, as spune. Nu-l regasesc deloc in această ipostază “cvasipitiponcistica”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Când rolul ajunge să facă parte din viață. Actorul Vlad Ivanov i-a binecuvântat pe muncitorii care asfaltau un drum!

 

Close
Închide
  Close