MENIU CAUTĂ
03 Mai. 2018 11:57

Cum îl cheamă în buletin pe iubitul Elenei Băsescu. Toată lumea îl știe drept Tomată

Distribuie

Toată lumea îl cunoaște pe iubitul Elenei Băsescu drept Tomată. Însă, numele acestuia din buletin este cu totul altul.

Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, are o relație cu un tânăr pe care toată lumea îl știe drept Cătălin Tomată.

Elena Băsescu și actualul ei partener de viață, Cătălin, urmează să devină părinții unei fetițe.

Deși este cunoscut drept Cătălin Tomată, iubitul mezinei ex-președintelui Traian Băsescu are un alt nume de familie în buletin. Acesta este cătălin Gheorghe. Cătălin s-a ales cu numele Tomată după ce s-a apucat de afaceri, atunci când prietenii și apropiații i-au spus Tomată după Tomato, o cunoscută pizzerie din afara granițelor țării.

Cătălin Tomată este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de ”jucător” în lumea mondenă, fiind prezent foarte des la petrecerile din lumea bună.

Tânărul de 25 de ani a avut o relație cu actuala logodnică a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Cătălin a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.  Interesant este că Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, este lector universitar la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul aceleiași instituții, la departamentul „Economie și Politici Economice”.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Citește mai multe despre catalin gheorghe, Catalin Tomata și buletin pe Libertatea.

Comentarii