Mergi direct la conținut »
Cum s-a adaptat băiețelul Andreei Mantea în Turcia. "La început era foarte supărat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a adaptat băiețelul Andreei Mantea în Turcia. "La început era foarte supărat"

Cum s-a adaptat băiețelul Andreei Mantea în Turcia. „La început era foarte supărat”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a povestit cum s-a adaptat băiețelul ei, David, în Turcia, acolo unde vedeta s-a mutat pentru o perioadă de timp pentru a prezenta emisiunea "Puterea dragostei", de la Kanal D.

De Dana Aramă,

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea dragostei”, de la Kanal D, explicat cum e viața la Istanbul, acolo unde se filmeaza emisiunea, dar a și povestit cum s-a adaptat fiul ei, David, în Turcia.

„Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele’ naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață…

…După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct… După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările, plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei”, a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Despre modul în care s-a adaptat David în Turcia, vedeta a spus:

„În acest moment da, este foarte mulțumit, iar eu sunt liniștită cu gândul asta. La început era foarte supărat pentru că nu avea fetițe în clasă, erau doar băieței. A zis că vrea înapoi în România la colegele lui de la grădiniță. Și acum au venit două fetițe la ei în clasă, acum cred că sunt mai multe de fapt, starea lui s-a schimbat complet.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Este fericit, abia așteapta să meargă la grădiniță, când se aude alarma ceasului dimineața, se ridică, se spală singur pe ochi, pe dinți, încearcă să se îmbrace singur, doar, doar plecăm mai repede la grădiniță. E fericit, a învățat și engleza, iar pe mine mă bucură asta foarte tare. E un program destul de încărcat, dar ne-am adaptat și facem față, în acest moment suntem pe plus’ de fericire”.

Citește mai multe pe libertateapentrufemei.ro.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.


Citește și:

Vă recomandăm 7 super lecturi de weekend. De la fata dispărută și până la ce spun politicienii români despre posibila dispariție a Pământului

 

Close
Închide
  Close