Mergi direct la conținut »
Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu alături de iubitul ei. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu alături de iubitul ei. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată"

Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu alături de iubitul ei. „Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată”

Bianca Drăgușanu pare mai fericită ca niciodată alături de actualul ei iubit, Alex Bodi.

De Dana Aramă,

Deși relația lor a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, actualul ei iubit, pare să se înțeleagă perfect. Relația lor mai mai strânsă ca niciodată.

Într-o fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apar într-o ipostază tandră, îmbrățișați, în balcon.

Se pare că cei doi se află în vacanță în străinătate.

„Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii, semn că este foarte fericită alături de actualul ei partener de viață.

„Poate schimbi textele, că le-am auzit de n ori, doar le-ai folosit cu toți bărbații pe care i-ai afișat în public”, „Ai clasă, ai stil, ești o adevărată doamnă… Cine știe, poate în curând vei apărea la braț cu adevăratul bărbat din viața ta”, sunt unele dintre mesajele primite de Bianca Drăgușanu de la internauți.


Citește și:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici

Close
Închide
  Close