Mergi direct la conținut »
Cum se menține Anastasia Lazariuc în formă, la vârsta de 65 de ani. „Există reguli pe care trebuie să le știm”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se menține Anastasia Lazariuc în formă, la vârsta de 65 de ani. „Există reguli pe care trebuie să le știm”

Cum se menține Anastasia Lazariuc în formă, la vârsta de 65 de ani. „Există reguli pe care trebuie să le știm”

Anastasia Lazariuc are 65 de ani, însă a reușit să își mențină perfect silueta, de-alungul anilor. Arată mai bine ca niciodată și a împărtășit secretul ei, cu toți cei care o cunosc.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre silueta ei, dar și despre ce anume a făcut să arate atât de bine tot timpul. Mama Ilenei Lazariuc a fost invitată la „Vorbește lumea” și a făcut dezvăluiri interesante. Aceasta a recunoscut că are o slăbiciune pentru…mămăligă, pe care o prepară destul de des și care a ajutat-o de-alungul anilor să își mențină silueta.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc” a povestit Anastasia Lazariuc. În urmă cu un an, Anastasia a vorbit despre dramele prin care a trecut și despre cum a depășit aceste momente delicate.

Citește și

VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 11 – 17 martie 2019

 

Close
Închide
  Close