MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2013 14:03 , de Madalina Ciodaru Burada

Dan Bittman, DEZVĂLUIRI despre numele propus SĂ ÎI IA LOCUL ÎN TRUPA HOLOGRAF!

Distribuie

Din fericire, solistul trupei Holograf şi-a revenit, iar acum susţine deja concerte alături de colegii săi. Totuşi, din cauza problemelor prin care a trecut, Dan Bittman a luat în considerare, la un moment dat, un înlocuitor.
Dan Bittman a mărturisit că unul dintre cei mai buni care ar fi putut să vină în locul său ca solist al trupei Holograf ar fi fost Toni Şeicărescu, actualul solist de la Iris. Printre potenţialii înlocuitori s-a numărat, de asemenea, şi câştigătorul concursului „X Factor”, Tudor Turcu. „L-am propus, de exemplu, pe actualul solist de la Iris, mie îmi place foarte mult de el, dar şi pe Tudor, câştigătorul X Factor”, a mărturisit Bittman, pentru Ring.
Toni Şeicărescu este, de câteva luni, noul interpret al trupei Iris, după ce Cristi Minculescu a ales să părăsească formaţia din motive financiare. Din fericire, Dan Bittman, solistul trupei Holograf şi-a recăpătat vocea care l-a consacrat, astfel încât nu a mai fost nevoie de o asemenea mutare.
Întrebat despre planurile de viitor ale formaţiei, artistul a declarat că împreună cu colegii săi va susţine numeroase concerte în următoarea perioadă, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării.
Dan Bittman a ajuns, săptămâna trecută, de urgență la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, acuzând dureri abdominale. Artistul a fost diagnosticat cu hernie inghinală și operat laparoscopic.
A fost pentru a doua oară în câteva luni când Dan Bittman a ajuns pe mâna medicilor. În luna octombrie a anului trecut, Dan Bittman a fost operat la gât, din pricina unui cheag de sânge care îi oprea irigarea creierului, la Clinica AKH din Viena. În urma intervenţiei, care a costat 3.000 de euro, artistul a rămas fără voce, trupa Holograf fiind nevoită să îşi anuleze concertele pe termen nelimitat. După aproape 4 luni de chin, Bittman şi-a recuperat vocea cu ajutorul unor pastile ce au costat câţiva lei.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii